Tennis-en Padel Les

 

De tennis-en padellessen bij ATC Dronten worden verzorgd door New Dutch Opportunities (NDO). Wil je leren tennissen of padel spelen, je techniek of tactiek verbeteren, of gewoon iedere week met een leuke groep een balletje slaan? Geef je dan nu op voor tennis-of padellessen bij NDO! Om de lessen te volgen dien je wel lid te zijn van ATC Dronten.

Via onderstaande link kun je het inschrijfformulier downloaden. Het ingevulde inschrijfformulier kun je mailen naar [email protected]

Naast de lespakketten die vermeld staan op het inschrijfformulier is het ook mogelijk de volgende introductie padellessen te volgen, al dan niet gecombineerd met tennis. In overleg met de padeltrainer kunnen deze lessen ook in de schoolvakanties doorgaan.

  • 10 padel introductielessen in een groep voor een lesuur. Tijdstip in overleg met de padeltrainer. Kosten € 100,00 p.p. De groep wordt opgestart zodra er minimaal 3 cursisten zijn.
  • 10 combi padel lessen en tennislessen in een groep voor een lesuur. Tijdstip in overleg met de padel/tennistrainer. Kosten € 100,00 p.p. De groep wordt opgestart zodra er minimaal 3 cursisten zijn.
Inschrijfformulier Tennis-en Padelles.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0321-313270

Educalaan 20

Postbus 62
8250 AB Dronten
Nederland