Inschrijving Voorjaarscompetitie Tennis 2019 Geopend

16 november 2018


Hallo clubgenoten,

Iedereen weer bijgekomen van de najaarscompetitie?! Of gewoon zin om in het voorjaar van 2019 competitie te spelen?! Jullie kunnen je weer inschrijven!!!

Speeldagen
De voorjaarscompetitie wordt gespeeld vanaf 6 april tot 6 juni. Op onze website en Facebook pagina staan alle speeldata vermeld.

Vermindering aantal competitiesoorten
De KNLTB heeft de competitiesoorten van de districts-/ regiocompetities geharmoniseerd. Als gevolg van een te grote versnippering in het aanbod, wat leidt tot te veel niveauverschillen en lange reisafstanden én het afschaffen van de districts- en regiogrenzen, zijn er verschillende competitiesoorten samengevoegd en is het aanbod teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten. 

Daarnaast zijn er ook soorten met verschillende leeftijdsgrenzen samengevoegd, omdat:
  • Data aangetoond heeft dat de leeftijden van de spelers in de verschillende leeftijdscategorieën vrijwel identiek zijn 
  • Het aantal deelnemers dermate laag was dat er niet langer een kwalitatief sterke competitie aangeboden kan worden
Hierdoor is een uniform landelijk aanbod gecreëerd. Dit landelijke aanbod wordt aangevuld met een aantal regio specifieke soorten.

Voordelen voor jou!
Als competitiespeler ben je natuurlijk benieuwd wat deze verandering van het competitieaanbod voor jou gaat betekenen. Dit zijn de belangrijkste voordelen: 
  • Minder niveauverschillen binnen de poules;
  • Kortere reisafstanden;
  • Meer variatie in tegenstanders. 
Klik hier voor het competitieaanbod:  www.knltb.nl/competitiezoeker en vul hier de naam van jouw vereniging voor het competitieaanbod in jouw regio.  Iedere vereniging bepaalt zelf aan de hand van het competitieaanbod in de regio, welke competitiesoorten er door de vereniging worden aangeboden passend bij de wensen van de spelers en het aantal beschikbare banen.
In overleg zijn verschillende competitiemomenten mogelijk. Op donderdag- en vrijdagavond en op  zaterdag en zondag overdag is het mogelijk competitie te spelen. Voor de andere competities overdag moet bekeken worden of er voldoende capaciteit is.

Heb je nog geen team
Wil je graag competitiespelen maar heb je nog geen team? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met je naam, speelsterkte, KNLTB-nummer en op welke dag en welke competitie je wilt spelen. Wij zullen dan ons best doen voor jou een leuk team te zoeken of een nieuw team op te starten.

Inschrijfformulier
Het inschrijfformulier vind je op www.atc-dronten.nl. Vul deze in en stuur deze op naar [email protected]. Vul alle gevraagde gegevens in! Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 2 januari 2019.

Kosten
De kosten per team bedragen € 70,- plus de kosten voor de tennisballen. Zorg ervoor dat je team groot genoeg is om eventuele blessures of andere verhinderingen op te vangen. Komt een team niet opdagen op de wedstrijddag of trekt een team zich terug uit de competitie dan ontvangt de vereniging een boete, oplopend tot ca. € 225,-. Deze kosten zijn voor rekening van het team.

Padel
Inschrijven voor de KNLTB Padel Voorjaarscompetitie 2019 is momenteel nog niet mogelijk. Zodra hierover meer bekend is, wordt het gepubliceerd op deze website.

Vragen
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Groetjes,
De competitie commissie 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0321-313270

Educalaan 20

Postbus 62
8250 AB Dronten
Nederland