Nieuwe Tennistrainer

03 augustus 2018


NDO heeft ons laten weten dat vanaf september 2018 Joost Galenkamp het grootste gedeelte van de tennislessen bij ATC Dronten gaat verzorgen. Hieronder stelt hij zich in het kort voor:

Mijn naam is Joost Galenkamp en ik ben net 36 geworden. Tennis is altijd mijn grootste passie geweest, tot mijn 21ste samen met voetbal. Van jongs af aan geef ik trainingen, clinics en sportbegeleiding. Helaas heb ik geen tijd meer om zelf te spelen. Wel heb ik het geluk dat ik ondertussen al ruim 17 jaar mijn brood mag verdienen in de tenniswereld: Als clubtrainer in Apeldoorn, maar ook als privétrainer, begeleider en coach. Af en toe ben ik voor coaching en begeleiding op reis, hierdoor zullen jullie me soms een weekje moeten missen. Al schrijvend ben ik, als trainer, in voorbereiding op het ATP toernooi van Kitzbühel en van 9-16 september ga ik mee als begeleider van het Nederlandse jongens- en meisjesteam tijdens de finales van de Champions Bowl in Umag, Kroatië. Alle ervaringen van deze reizen neem ik mee om voor jullie goede, leuke, leerzame en fanatieke lessen neer te zetten.
Naast mij zullen Leslie, bij de meesten van jullie bekend als trainer van ATC Dronten en indien nodig Gerrit-Jan en/of Niels, beiden al jaren actief als trainer bij NDO, ook nog trainingen verzorgen. Ik zie jullie graag op de tennisbaan!
 
Sportieve groet,  
Joost

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0321-313270

Educalaan 20

Postbus 62
8250 AB Dronten