Tennis Alles-in-1 Jeugd Lidmaatschap

08 januari 2020


(onderstaande informatie is ook per e-mail verzonden naar de ouders/verzorgers van de huidige juniorleden)

Tennis is de allerleukste sport! Maar voor veel ouders is het niet altijd even overzichtelijk en gemakkelijk te regelen met alle activiteiten op de club. Het lidmaatschap, de competities, clubkampioenschappen en overige activiteiten; overal moet apart voor worden opgegeven en betaald. Dit kan anders!

Daarom introduceert ATC Tennis- en Padelvereniging Dronten per 1 januari 2020 een nieuw jeugdlidmaatschap: een Tennis Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket ( voor het komend jaar nog exclusief tennislessen). Dit nieuwe Alles-in-1 pakket vervangt het huidige jeugdlidmaatschap, dat nog wel aangeboden wordt maar duurder is. Wij hopen als bestuur dat hiermee voor elk jeugdlid t/m 17 jaar alles in één keer is geregeld rondom lidmaatschap en alle activiteiten op de vereniging. Zo weten ouders ook direct waar ze er financieel aan toe zijn.  

NB: naast tennis zijn er ook een aantal jeugdleden, die Padel als sport beoefenen bij de vereniging. Dit nieuwe jeugdlidmaatschap geldt op dit moment niet voor deze jeugdleden omdat die groep nog niet groot genoeg is om als team mee te doen aan allerlei activiteiten. Voor de toekomst gaan we dit monitoren en evalueren waardoor die doelgroep alsnog bij dit aanbod aan toegevoegd kan worden.  

1.      Waarom een Tennis Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket?

Bij sporten als voetbal, korfbal, volleybal of hockey spelen kinderen automatisch ook wedstrijdjes. Bij tennis is dit helaas nog niet vanzelfsprekend. Kinderen zitten op tennisles, maar doen vaak niet mee met activiteiten op de club omdat ze daar steeds apart voor moeten opgeven. Dit kost teveel tijd, maar brengt ook extra kosten met zich mee. Met een Tennis Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket hopen we dit te veranderen; jeugdleden t/m 17 jaar doen overal aan mee, horen er echt bij, ervaren daardoor meer een teamgevoel en krijgen nog meer lol in tennis. Bovendien geeft het je als ouders meer duidelijkheid en is het gemakkelijker te regelen.  

2.      Wat is een Tennis Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket?

Een Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket is een pakket met daarin alles om het hele jaar rond te tennissen, door deel te nemen aan alle jeugdactiviteiten die door de jeugdcommissie worden georganiseerd. Dit Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket omvat de volgende onderdelen:

  • tennislidmaatschap ATC Tennis- en Padelvereniging Dronten
  • KNLTB lidmaatschap(-pas)
  • clubkampioenschappen
  • deelname aan de Kia Tenniskids voor- en najaarscompetitie (rood, oranje of groen)
  • diverse activiteiten op de club zoals diverse toernooien.  

Voor bovengenoemde activiteiten hoef je in 2020 niet meer apart op te geven en te betalen, de deelnamekosten zitten in het Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket verwerkt.  

3.      Wat kost een Tennis Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket?

Dit Alles-in-1 jeugdlidmaatschapspakket:

  • vervangt per 1 januari 2020 het gewone jeugdlidmaatschap; in de Algemene Ledenvergadering van februari 2019 is besloten het lidmaatschapsgeld te verhogen met €10,-, waardoor het tarief per 01-01-2020 uitkomt op een bedrag van € 90,-;
  • verhogen we niet ten opzichte van het gewone jeugdlidmaatschap zoals hierboven genoemd en kost daarom € 85,-, waarbij tevens alle kosten van de activiteiten inbegrepen zijn die onder punt 2 genoemd worden. Dit bedrag wordt jaarlijks in één keer automatisch geïncasseerd medio februari 2020;
  • is een nieuw (aantrekkelijk) aanbod, dat het huidige jeugdlidmaatschap vervangt. Het huidig lidmaatschap bieden wij ook nog wel aan maar is duurder
  • ieder jeugdlid wordt automatisch voor diverse activiteiten en toernooien ingedeeld. Degene die dit lidmaatschap niet wenst, neemt zelf initiatief om het duurdere lidmaatschap af te nemen;
  • is op dit moment nog exclusief tennislessen; tennisschool NDO factureert onafhankelijk van de club de lesgelden. We gaan dit pakket wel monitoren en bij positieve uitkomsten in overleg met NDO het pakket nog aantrekkelijker maken met tennislessen erin;  

4.      Heb je vragen?

Heb je naar aanleiding hiervan vragen, dan kun je je vragen mailen naar [email protected]. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk antwoord geven op je vragen.  

5.      LET OP: na 1 januari 2020 geldt: altijd afmelden bij verhindering

Je ontvangt uiterlijk begin 2020 een overzicht met data van alle jeugdactiviteiten in 2020. Je kind doet vanaf dan automatisch mee aan alle activiteiten. Apart opgeven hoeft niet meer. Wij gaan ervan uit dat ieder kind bij élke activiteit aanwezig is.   Kan jouw kind een keer niet? Meld hem of haar dan op tijd af en altijd via e-mail: [email protected].

Nieuwscategorieën