Welkom bij ATC Dronten

10 augustus 2019


ATC Dronten is een gezellige tennis-en padel vereniging voor zowel recreatieve als gevorderde spelers. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk Drontenaren enthousiast te maken voor de tennis en/of padelsport. Dat doen we door het organiseren van allerlei activiteiten voor nieuwe en bestaande leden, maar ook door het onderhouden van goede contacten met onze omgeving en sponsoren. We beschikken over negen kunstgras-tennisbanen en twee padelbanen, allen met verlichting. Een gezellig clubhuis, een groot terras dat uitkijkt over de banen en een speeltuin maken dat je je bij onze vereniging snel thuis voelt.

Je kunt bij ons het hele jaar door tennissen en padellen. Daarnaast zijn er diverse toernooien en activiteiten voor zowel de jeugd als senioren. Tennisschool NDO verzorgt naar ieders tevredenheid de lessen.Voor de organisatie en uitvoering van toernooi-/competitie-/jeugdactiviteiten, parkonderhoud, administratie, clubhuisbeheer en andere taken zijn vrijwilligers van groot belang! Het bestuur van de vereniging bestaat ook geheel uit vrijwilligers. Leden die zich als vrijwilliger willen inzetten voor ATC Dronten zijn van harte welkom en kunnen dit doorgeven aan één van de bestuursleden of zich rechtstreeks bij een commissie melden (voor e-mail adressen zie hier).  

Als nieuw (senior tennis)lid kun je meedoen met de racketloting. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen! Nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn? Kom dan eens een keer vrijblijvend kennismaken met onze vereniging aan de Educalaan. Wil je lid worden? Vul dan dit formulier in.

Nieuwscategorieën