Tenniscompetitie Info

Inschrijving

ATC Dronten biedt haar leden de mogelijkheid om te tennissen in teamverband tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie (april/mei), de KNLTB Zomeravondcompetitie (mei/juni) en de KNLTB Najaarscompetitie (september/oktober). Binnen deze competities wordt er gespeeld in verschillende competitiesoorten en op verschillende speeldagen. Op de KNLTB-site is meer informatie over de KNLTB tenniscompetities te vinden.

Inschrijven als team voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2019 is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 2 januari 2019 door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en te e-mailen naar [email protected].  Wil je graag competitiespelen maar heb je nog geen team? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met je naam, speelsterkte, KNLTB nummer en op welke dag en in welke competitie je zou willen spelen. De competitiecommissie doet dan haar best om voor jou een leuk team te zoeken of een nieuw team op te starten. 

Competitiesoorten

Een compleet overzicht van alle competitiesoorten in de voorjaarscompetitie is hier te vinden. De competitie telt in principe zeven speeldagen en wordt zo veel mogelijk gespeeld in poules van acht teams.

Speeldata

Kosten

De kosten per team bedragen €70 plus de kosten van de tennisballen. Zorg ervoor dat je team groot genoeg is om eventuele blessures of andere verhinderingen op te vangen. Komt een team niet opdagen op de wedstrijddag of trekt een team zich terug uit de competitie dan ontvangt de vereniging een boete die kan oplopen tot € 225. Deze boete is voor rekening van het team.

Invallers

De competitie-commissie heeft een lijst met beschikbare invallers en zij willen graag helpen bij het zoeken naar een geschikte invaller!

Tenniscompetitie 2019 Opgaveformulier.xlsx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 313 270

Educalaan 20

Postbus 62
8250 AB Dronten