KNLTB ClubApp

Met deze app blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging.

Zo kan je onder andere een maatje zoeken om mee te tennissen, uitslagen en standen van de competitie bekijken, een baan reserveren en vanaf 8 februari 2024 staat er in deze app ook de toegangscode van het hek en de kleedkamers.

Installeren

De nieuwste versie van de ClubApp is er! Het is nog nooit zo makkelijk geweest op up to date te blijven met jouw club, banen te reserveren, competitie uitslagen te bekijken en een maatje te zoeken om mee te tennissen. In deze handleiding wordt er uitgelegd hoe je deze acties kan doen. Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play of via deze link. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je ATC Dronten op via de zoekfunctie en kan je inloggen.

Inloggen

Nadat je ATC Dronten als vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kan je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op het gegeven pasje van de club onder de pasfoto of in de welkomstmail. 

Je wachtwoord kun je zelf instellen door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres.

Wachtwoord vergeten? Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen, er wordt een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat daar aan gekoppeld is. Ontvang je geen e-mail? Controleer dan je spammap.

De volledige handleiding is te vinden op de website van de club app is te vinden op https://www.knltb.club/Documenten/LedenHandleiding_ClubApp2_0.pdf