Bestuur en Commissies

Bestuur

Sahida Idu

Voorzitter

e-mail

Mijn naam is Sahida Idu. In het dagelijks leven werk ik als adviseur bij de overheid. Ik tennis al ruim 20 jaar en ben sinds 2015 lid bij ATC Dronten. Ik tennis graag, doe mee met de racketloting op de maandagavond, en speel competitie en toernooien. Naast tennis vind ik het leuk om te reizen en vooral nieuwe mensen te ontmoeten en de natuur in te trekken. Ik kom graag met je in gesprek als je iets te vertellen hebt als lid van onze vereniging. 

Wimjan Brasser

Penningmeester/
vice-voorzitter

e-mail

Ik ben Wimjan Brasser en samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Dronten. Ik ben sinds 2009 lid van ATC Dronten.

Marijke Bangma

Secretaris

e-mail

Mijn naam is Marijke Bangma en ik vervul de functie van secretaris bij de club. Ik vind het leuk om vrij te tennissen en aan toernooien mee te doen. Voor allerlei vragen kun je mij bereiken per e-mail.

Cock Lommerse

Ledenadministratie/
kantinebeheer

e-mail

 

Mijn naam is Cock Lommerse en voor alle vragen omtrent inschrijvingen, wijzigingen en andere zaken voor de ledenadministratie kunt u met mij contact opnemen.

Gerton Wullink

Accommodatiebeheer

e-mail

Ik ben Gerton Wullink, mijn functie binnen het bestuur richt zich vooral op het terrein en de banen. Samen met onze medevrijwilligers zorgen wij voor een net verzorgd tennispark waar een ieder met plezier kan tennissen en padellen!

Henk Sjerps

Padel

e-mail

Ik ben al jaren lid en vervul de functie van algemeen lid binnen het bestuur van de tennisvereniging. Het leek mij namelijk leuk om naast mijn hobby’s en werk als hypotheekadviseur actief te zijn voor de vereniging. De laatste jaren heb ik me met name gericht op de ontwikkeling van padel binnen ATC Dronten. Verder denk en beslis ik mee met alle zaken die  de vereniging aangaan.

Wietse Snijders

Technische zaken

e-mail

Ik ben Wietse Snijders, 35 jaar, getrouwd en woon nu ongeveer 9 jaar in Dronten. Ik vind het leuk om naast spelend lid te zijn, mij ook bezig te houden met het reilen en zeilen van de club. Binnen het bestuur houd ik mij vooral bezig met competitie, jeugd en toernooien.
In het dagelijks leven werk ik als IT consultant en richt mij vooral op hoe je van wensen en ideeën naar uitvoering kan komen. Naast tennis vind ik het erg leuk om te koken en te reizen.

 

Commissies

Het bestuur wordt ondersteund door een aantal commissies:

Toernooicommissie 
e-mail

Competitiecommissie 
e-mail

Jeugdcommissie
e-mail

Padelcommissie
e-mail

Hans de Boer Claudia Wesseling Els Trollmann Henk Sjerps
Doede de Boer Bastian te Velde  Anja Walravens van Bilsen Rutger Top
Fiet Top   Esther Roos Arjan Woltjer
Tom Koole Baanonderhoud Sylvia Kerkhof Mark Top
Stef Meewisse Jan Leeuw Constance Becker  
Tina Stuart   Lucia Noorman  
Iris Visser Sponsorcommissie
Sabrina Schippers Webmaster
e-mail
  Joop Baars Manfred van Bilsen-Walravens Kees Meewisse

 

Vragen?

logo

E-mail

info@atc-dronten.nl

Telefoon

0321-313270

Educalaan 20

Postbus 62
8250 AB Dronten
Nederland