Tennis - Competitie

Inschrijving

ATC Dronten biedt haar leden de mogelijkheid om te tennissen in teamverband tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie (april/mei), de KNLTB Zomeravondcompetitie (mei/juni) en de KNLTB Najaarscompetitie (september/oktober). Binnen deze competities wordt er gespeeld in verschillende competitiesoorten en op verschillende speeldagen. Op de KNLTB-site is meer informatie over de KNLTB tenniscompetities te vinden.

Zodra je je als team of individueel kunt inschrijven voor de KNLTB tenniscompetitie, wordt dit als nieuwsbericht op deze website bekend gemaakt.

Competitiesoorten

Een compleet overzicht van alle competitiesoorten in de voorjaarscompetitie is hier te vinden. De competitie telt in principe zeven speeldagen en wordt zo veel mogelijk gespeeld in poules van acht teams.

Kosten

De kosten per team bedragen € 70 plus de kosten van de tennisballen. Zorg ervoor dat je team groot genoeg is om eventuele blessures of andere verhinderingen op te vangen. Komt een team niet opdagen op de wedstrijddag of trekt een team zich terug uit de competitie dan ontvangt de vereniging een boete die kan oplopen tot € 225. Deze boete is voor rekening van het team.

Vragen?

Vragen over de tennis-competitie kun je per e-mail stellen aan de competitie-commissie .