Toegangscontrole

Met de invoering van de digitale pas kan gebruik gemaakt worden van een pincodesysteem. Door middel van het invoeren van een pincode op een toetsenbord bij het toegangspunt kan toegang worden verleend.  Dit is van toepassing op zowel het toegangshek als de deur van het clubgebouw wanneer de kantine gesloten is (zie clubhuis voor de openingstijden).  

Voor leden, zal deze pincode in de ClubApp te vinden zijn. Deze code is persoonlijk voor ieder lid en wordt voor de veiligheid automatisch vernieuwd. Door de pincode op een toetsenbord bij het toegangspunt in te voeren, kan toegang worden verleend.

Ook is het voor leden mogelijk om een toegangspas aan te schaffen. Deze toegangspas kost 10 euro en biedt leden een handige manier om snel en efficiƫnt toegang te krijgen tot ons park. De pas zal naast de bestaande toegangscode werken. Deze pas wordt eigendom van jou als lid en wordt niet retour genomen wanneer het lidmaatschap eindigt. Je kunt deze pas in de kantine tijdens de openingsuren aanvragen.

Voor niet-leden, die een tennis- of padelbaan huren via Meet & Play, wordt een pincode bij de bevestiging meegestuurd. Deze code is geldig net voorafgaand aan de reservering en daarna niet meer te gebruiken. 

Voor meer informatie klik hier.