Padel - Competitie

Inschrijving

ATC Dronten biedt haar leden de mogelijkheid om padel te spelen in teamverband tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie (april/mei), de KNLTB Zomercompetitie (juni/juli), de KNLTB  Najaarscompetitie (september/oktober) en de KNLTB Wintercompetitie (november t/m februari).

De padelcompetitie wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. In deze competities kunnen mannen en vrouwen in hetzelfde team worden ingedeeld en spelen ze tegen en door elkaar heen.

Er wordt gespeeld in verschillende klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte.

Op de KNLTB-site is meer informatie over de KNLTB padelcompetitie te vinden.

Zodra je je als team of individueel kunt inschrijven voor de KNLTB padelcompetitie, wordt dit als nieuwsbericht op deze website bekend gemaakt.

Kosten

De kosten per team bedragen €70 plus de kosten van de padelballen. Zorg ervoor dat je team groot genoeg is om eventuele blessures of andere verhinderingen op te vangen. Komt een team niet opdagen op de wedstrijddag of trekt een team zich terug uit de competitie dan ontvangt de vereniging een boete die kan oplopen tot € 225. Deze boete is voor rekening van het team.

Inschrijven

Als de inschrijving voor de padelcompetitie geopend is, kun je je digitaal inschrijven via dit inschrijfformulier.  Heb je nog geen team? Vul dan het formulier in als individu. Wij zullen dan ons best doen voor jou een leuk team te zoeken of een nieuwe team op te starten.

Vragen?

Vragen over de padelcompetitie kun je per e-mail stellen aan de competitie-commissie .