Padelcompetitie Info

Inschrijving

ATC Dronten biedt haar leden de mogelijkheid om padel te spelen in teamverband tijdens de KNLTB Padel Voorjaarscompetitie (maart/juni) en de KNLTB Padel Najaarscompetitie (september/oktober).

In de Padel Voorjaarscompetitie 2019 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. In deze competities kunnen mannen en vrouwen in hetzelfde team worden ingedeeld en spelen ze tegen en door elkaar heen.

Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

  • Topklasse (alleen zondag) – wedstrijdspelers. Voor de Topklasse kan de vereniging een promotieverzoek indienen. 
  • 1e klasse – wedstrijdspelers
  • 2e klasse – gevorderden
  • 3e klasse – beginner

Op de KNLTB-site is meer informatie over de KNLTB padelcompetitie te vinden.

Zodra je je als team of individueel kunt inschrijven voor de KNLTB tenniscompetitie, wordt dit als nieuwsbericht op deze website bekend gemaakt.

Kosten

De kosten per team bedragen €70 plus de kosten van de padelballen. Zorg ervoor dat je team groot genoeg is om eventuele blessures of andere verhinderingen op te vangen. Komt een team niet opdagen op de wedstrijddag of trekt een team zich terug uit de competitie dan ontvangt de vereniging een boete die kan oplopen tot € 225. Deze boete is voor rekening van het team.

Invallers

De competitie-commissie heeft een lijst met beschikbare invallers en zij willen graag helpen bij het zoeken naar een geschikte invaller!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 321 313 270

Educalaan 20

Postbus 62
8250 AB Dronten